onze Boerenlogische winkel
Proef, ervaar & beleef het echte boerenleven
In de sfeervolle dors & sleutelkamer van Boerderij de Leeuwenhorn bieden wij vlees aan afkomstig van onze eigen Piemontese koeien. Van collega boeren hebben wij Biologisch varkensvlees als zo ook Biologisch kippenvlees. Naast de mooi vleesproducten verkopen wij vele streekproducten van het land zoals jam, sausen, chutneys, mosterd, kruiden, oudhollandse lekkernijen, honing, pindakaas, koekjes, boter, eieren, sappen, speciaal bieren en heerlijke wijn. Biologische groenten, kaas, uien, aardappelen dit is slechts een greep uit ons assortiment we bieden namelijk nog veel meer kwaliteit's volle lekkere producten uit onze streek en soms van ietsjes verder.
Wij streven naar zo min mogelijk voedselkilometers en verkopen zoveel mogelijk gezonde, ambachtelijke en biologische producten. 'Zo dichtbij als mogelijk, zo ver weg als nodig'
Wij streven naar zo min mogelijk voedselkilometers en verkopen zoveel mogelijk gezonde, ambachtelijke en biologische producten. 'Zo dichtbij als mogelijk, zo ver weg als nodig'
ONZE BOERENLOGISCHE WINKEL IS GEOPEND OP;
DINSDAG 13:00 - 18:00 UUR
WOENSDAG 10:00 - 18:00 UUR
DONDERDAG 10:00 - 18:00 UUR
VRIJDAG 10:00 - 18:00 UUR
ZATERDAG 10:00 - 16:00 UUR
Wil je langskomen?
Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden.
Natuurlijk kun je dan ook een kijkje in de stal nemen en heerlijk turen over het weiland kijkend naar onze koeien.
Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden.
Natuurlijk kun je dan ook een kijkje in de stal nemen en heerlijk turen over het weiland kijkend naar onze koeien.
Het Piemontees Rundvlees
Naast onze van 'kop tot staart' vleespakketten bieden wij ons vlees in de boerderijwinkel ook per stuk of per 2 stuks verpakt aan. Het rundvlees is geportioneerd, diepgevroren en vacuüm verpakt.
De eerste week na het slachten bieden wij het vlees ook vers aan. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.
Wij verkopen niet alleen grote porties. U kunt dus in de winkel terecht voor bijvoorbeeld een pond gehakt of 2 biefstukken. Meer weten over het ras kijk dan onder het kopje Piemontees rund.
De volgende vlees soorten hebben wij altijd op voorraad:
haasbiefstuk, kogelbiefstuk, Hollandse biefstuk, ribeye, entrecote, riblappen, doorregen lappen, magere lappen, bieflappen, rosbief, schenkels, soeppakket, gehakt, tartaar. hamburgers, saucijs, hachee, sukade.
Naast onze van 'kop tot staart' vleespakketten bieden wij ons vlees in de boerderijwinkel ook per stuk of per 2 stuks verpakt aan. Het rundvlees is geportioneerd, diepgevroren en vacuüm verpakt.
De eerste week na het slachten bieden wij het vlees ook vers aan. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.
Wij verkopen niet alleen grote porties. U kunt dus in de winkel terecht voor bijvoorbeeld een pond gehakt of 2 biefstukken. Meer weten over het ras kijk dan onder het kopje Piemontees rund.
De volgende vlees soorten hebben wij altijd op voorraad:
haasbiefstuk, kogelbiefstuk, Hollandse biefstuk, ribeye, entrecote, riblappen, doorregen lappen, magere lappen, bieflappen, rosbief, schenkels, soeppakket, gehakt, tartaar. hamburgers, saucijs, hachee, sukade.
Het Biologich varkensvlees
Naast onze van kop' tot staart' pakketten bieden wij het varkensvlees ook per stuk of per 2 stuks verpakt aan. Het varkensvlees is geportioneerd en diepgevroren vacuum verpakt.
Wilt u misschien speciale delen van het varken voor een feest of bbq?Laat dit ons gerust weten. in overleg is er veel mogelijk.
In de winkel kunt u ook terecht voor een pond gehakt of bijvoorbeeld 2 speklappen.
Wilt u wat meer weten over het ras? Kijk dan even onder het kopje Pietrain varken.
De Volgende soorten varkens vlees hebben wij altijd op voorraad:
karbonade, speklap, filet, procureur, oester, half-om-half gehakt, saucijs, hamlappen, schnitzel, shoarma, nasi-vlees en fricandeau.
Naast onze van kop' tot staart' pakketten bieden wij het varkensvlees ook per stuk of per 2 stuks verpakt aan. Het varkensvlees is geportioneerd en diepgevroren vacuum verpakt.
Wilt u misschien speciale delen van het varken voor een feest of bbq?Laat dit ons gerust weten. in overleg is er veel mogelijk.
In de winkel kunt u ook terecht voor een pond gehakt of bijvoorbeeld 2 speklappen.
Wilt u wat meer weten over het ras? Kijk dan even onder het kopje Pietrain varken.
De Volgende soorten varkens vlees hebben wij altijd op voorraad:
karbonade, speklap, filet, procureur, oester, half-om-half gehakt, saucijs, hamlappen, schnitzel, shoarma, nasi-vlees en fricandeau.
Het 1*& 3* Beter leven scharrelkippenvlees
In onze Boerenlogischewinkel vind u kippenvlees van het 1*& 3* beter leven keurmerk. Dit keurmerk geeft de kwaliteit van het voer en leven van de kip aan. De 3* beter leven keurmerk is ook biologisch. In de schappen vind u niet alleen de filet, dijen, drumsticks of vleugels. Ook hebben we kipsaté, hamburgers en verschillende bbq producten.
Natuurlijk ontbreekt de hele kip niet!
In onze Boerenlogischewinkel vind u kippenvlees van het 1*& 3* beter leven keurmerk. Dit keurmerk geeft de kwaliteit van het voer en leven van de kip aan. De 3* beter leven keurmerk is ook biologisch. In de schappen vind u niet alleen de filet, dijen, drumsticks of vleugels. Ook hebben we kipsaté, hamburgers en verschillende bbq producten.
Natuurlijk ontbreekt de hele kip niet!
Biologische groenten & fruit
Al onze Biologische groenten en een deel van het fruit komen bij de Almershof in Middenmeer vandaan. De Almershof levert lokaal geteelde, biologische producten rechtstreeks van de teler. Zij zijn een biologische boerderij waar ze een deel van de producten uit het assortiment zelf telen. Verschillende telers uit de regio vullen hun assortiment aan met verschillende producten.
Hun visie is: Zo gezond en duurzaam mogelijk groenten en fruit te leveren.
Zij hanteren de volgende 3 kernwaarden:
Biologisch
Ten eerste leveren zij uitsluitend biologische producten. Biologische landbouw is niet schadelijk voor het milieu. Bovendien is biologisch voedsel gezonder voor de mens. Zodoende dragen wij bij aan zowel een schoon milieu als gezonde voeding.
Lokaal geteeld
Ten tweede zijn alle producten uit het assortiment lokaal geteeld. Hierdoor voorkomt je dat er grote hoeveelheden CO2-uitstoot aan het product verbonden zijn. Daarnaast zijn de producten extra vers en kunt u zelf achterhalen waar ze geteeld zijn. Je weet wat je eet!
Seizoensgebonden
Ten derde bestaat het assortiment veelal uit seizoensgebonden producten. Deze zijn vaak een stuk gezonder dan producten die uit verre landen moeten komen. Je lichaam heeft in de winter nu eenmaal behoefte aan andere voeding dan in de zomer. Bovendien smaken de groenten beter!
Kortom, het totale proces dient zo duurzaam mogelijk te verlopen, vanaf het moment dat een plantje of zaadje de grond in gaat, totdat het product geconsumeerd wordt. Het resultaat? Een gezonder, verser en milieuvriendelijker product, dat nog scherp geprijsd is ook!
Al onze Biologische groenten en een deel van het fruit komen bij de Almershof in Middenmeer vandaan. De Almershof levert lokaal geteelde, biologische producten rechtstreeks van de teler. Zij zijn een biologische boerderij waar ze een deel van de producten uit het assortiment zelf telen. Verschillende telers uit de regio vullen hun assortiment aan met verschillende producten.
Hun visie is: Zo gezond en duurzaam mogelijk groenten en fruit te leveren.
Zij hanteren de volgende 3 kernwaarden:
Biologisch
Ten eerste leveren zij uitsluitend biologische producten. Biologische landbouw is niet schadelijk voor het milieu. Bovendien is biologisch voedsel gezonder voor de mens. Zodoende dragen wij bij aan zowel een schoon milieu als gezonde voeding.
Lokaal geteeld
Ten tweede zijn alle producten uit het assortiment lokaal geteeld. Hierdoor voorkomt je dat er grote hoeveelheden CO2-uitstoot aan het product verbonden zijn. Daarnaast zijn de producten extra vers en kunt u zelf achterhalen waar ze geteeld zijn. Je weet wat je eet!
Seizoensgebonden
Ten derde bestaat het assortiment veelal uit seizoensgebonden producten. Deze zijn vaak een stuk gezonder dan producten die uit verre landen moeten komen. Je lichaam heeft in de winter nu eenmaal behoefte aan andere voeding dan in de zomer. Bovendien smaken de groenten beter!
Kortom, het totale proces dient zo duurzaam mogelijk te verlopen, vanaf het moment dat een plantje of zaadje de grond in gaat, totdat het product geconsumeerd wordt. Het resultaat? Een gezonder, verser en milieuvriendelijker product, dat nog scherp geprijsd is ook!
Zuivel van ZUCO uit Dokkum
Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. werkt vanaf januari 2019 als een zelfstandig zuivelfabriekje (De kleinste van Nederland) met afhaalmogelijkheid voor horeca en consumenten in het stadscentrum van Dokkum. Dagelijks wordt de boerderijmelk vers aangeleverd en zichtbaar authentiek verwerkt tot o.a. volle melk, karnemelk, boter, yoghurt, kwark, kefir, vla en roomijs.
Vanuit de zuivelfabriek in hartje Dokkum wordt direct aan de consument verkocht om hiermee het productie proces te tonen maar ook om een bijdrage te leveren aan de promotie van deze elfstedenstad en de prachtige regio.
Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. werkt vanaf januari 2019 als een zelfstandig zuivelfabriekje (De kleinste van Nederland) met afhaalmogelijkheid voor horeca en consumenten in het stadscentrum van Dokkum. Dagelijks wordt de boerderijmelk vers aangeleverd en zichtbaar authentiek verwerkt tot o.a. volle melk, karnemelk, boter, yoghurt, kwark, kefir, vla en roomijs.
Vanuit de zuivelfabriek in hartje Dokkum wordt direct aan de consument verkocht om hiermee het productie proces te tonen maar ook om een bijdrage te leveren aan de promotie van deze elfstedenstad en de prachtige regio.
Biologische kaas van Terschelling
Jan-Willem Zeilstra is de kaasmaker. Hij is 46 jaar en kaas maken is al jaren zijn lust en leven. Het kaasmakersvak heeft hij nog op de ouderwetse manier in de praktijk geleerd, aangevuld met de nodige scholing combineert hij de ambachtelijke manier van kaasmaken met de kennis en inzichten van deze tijd. Dit resulteert in de Terschellinger kaas.
Het rantsoen van de koeien bestaat uitsluitend uit gras. Aangevuld met biologische brok en een eigen ruwvoer.
Het grasland is natuurlijk van samenstelling, daardoor komen er meer dan 120 verschillende grassen, kruiden en bloemen in deze grasweiden voor. Het geeft weliswaar niet de maximale melkproductie, maar is belangrijk voor de gezondheid van het vee. Veel variatie in het grasgewas geeft vitale dieren en het medicijngebruik kan zo tot een minimum worden beperkt.
Door dit natuurlijke rantsoen komt ook de typische zachte smaak van de kaas tot stand.
Het minimale medicijngebruik geeft ook een gezonde mest, wat weer de garantie is voor een overvloedig bodemleven. In combinatie met de gevarieerde flora zijn de weilanden een waar Eldorado voor de honderden broedvogels.
De familie Zorgdrager en Neeke Buren van Zwol hebben op hun land een hoeveelheid en variatie aan broedvogels die uniek is in Nederland. Door laat te maaien krijgen de vogels de tijd om hun eieren uit te broeden en kroost groot te brengen.
Landelijk is er een neergaande trend in de weidevogelstand; bij ons is het omgekeerde het geval!
Zomers loopt al het vee buiten in de weide en in de winter, wanneer de koeien op stal staan, komen uit de poolstreek duizenden ganzen die op de weilanden foerageren.
Het jongvee vanaf 1 jaar loopt zomers in het Europees natuurreservaat de "De Boschplaat". Resultaat is een kerngezonde opfok en een bijdrage aan het natuurbeheer van Staatsbosbeheer.
Jan-Willem Zeilstra is de kaasmaker. Hij is 46 jaar en kaas maken is al jaren zijn lust en leven. Het kaasmakersvak heeft hij nog op de ouderwetse manier in de praktijk geleerd, aangevuld met de nodige scholing combineert hij de ambachtelijke manier van kaasmaken met de kennis en inzichten van deze tijd. Dit resulteert in de Terschellinger kaas.
Het rantsoen van de koeien bestaat uitsluitend uit gras. Aangevuld met biologische brok en een eigen ruwvoer.
Het grasland is natuurlijk van samenstelling, daardoor komen er meer dan 120 verschillende grassen, kruiden en bloemen in deze grasweiden voor. Het geeft weliswaar niet de maximale melkproductie, maar is belangrijk voor de gezondheid van het vee. Veel variatie in het grasgewas geeft vitale dieren en het medicijngebruik kan zo tot een minimum worden beperkt.
Door dit natuurlijke rantsoen komt ook de typische zachte smaak van de kaas tot stand.
Het minimale medicijngebruik geeft ook een gezonde mest, wat weer de garantie is voor een overvloedig bodemleven. In combinatie met de gevarieerde flora zijn de weilanden een waar Eldorado voor de honderden broedvogels.
De familie Zorgdrager en Neeke Buren van Zwol hebben op hun land een hoeveelheid en variatie aan broedvogels die uniek is in Nederland. Door laat te maaien krijgen de vogels de tijd om hun eieren uit te broeden en kroost groot te brengen.
Landelijk is er een neergaande trend in de weidevogelstand; bij ons is het omgekeerde het geval!
Zomers loopt al het vee buiten in de weide en in de winter, wanneer de koeien op stal staan, komen uit de poolstreek duizenden ganzen die op de weilanden foerageren.
Het jongvee vanaf 1 jaar loopt zomers in het Europees natuurreservaat de "De Boschplaat". Resultaat is een kerngezonde opfok en een bijdrage aan het natuurbeheer van Staatsbosbeheer.
Verschillende soorten huisgemaakte soep
Er zijn altijd 2 verschillende smaken soep op voorraad.
De soepen worden in onze eigen keuken gemaakt. Van onze eigen producten. Dus altijd van de beste producten uit eigen streek. We maken seizoen soepen denk dan bijvoorbeeld aan erwten soep. Maar ook natuurlijk heerlijke kippen soep en andere soorten zoals rund, paddestoelen en tomaten soep . Al onze soepen zijn geweckt en in 1 liter pot verpakt. En zonder smaak geur kleur of smaakstoffen.
Er zijn altijd 2 verschillende smaken soep op voorraad.
De soepen worden in onze eigen keuken gemaakt. Van onze eigen producten. Dus altijd van de beste producten uit eigen streek. We maken seizoen soepen denk dan bijvoorbeeld aan erwten soep. Maar ook natuurlijk heerlijke kippen soep en andere soorten zoals rund, paddestoelen en tomaten soep . Al onze soepen zijn geweckt en in 1 liter pot verpakt. En zonder smaak geur kleur of smaakstoffen.
Pindakaas
Er zijn altijd 5 verschillende smaken Pindakaas op voorraad.
De pindaplant draagt bij aan de gezondheid van de mens en de natuur: deze geeft voeding terug aan de grond, in plaats van dat hij dit opneemt. De basis van onze pindakaas bestaat alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie.
De pindakaas is vrij van:
Toegevoegde suikers, palmolie en is zoutarm.
Er zijn altijd 5 verschillende smaken Pindakaas op voorraad.
De pindaplant draagt bij aan de gezondheid van de mens en de natuur: deze geeft voeding terug aan de grond, in plaats van dat hij dit opneemt. De basis van onze pindakaas bestaat alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie.
De pindakaas is vrij van:
Toegevoegde suikers, palmolie en is zoutarm.
Biesheuvel Knoflook
Verse knoflook voor de thuiskok halen wij uit Slootdorp. Voor het gemak in uw eigen keuken heeft Biesheuvel Knoflook de knoflook alvast voor u gehakt. Wij verkopen deze verse knoflook in potjes van 200 gram. Ook hebben wij een variant waarin we al kruiden hebben toegevoegd. Tevens Hebben we heerlijke verse knoflooksauzen. Zo kunt u bij ons terecht voor een heerlijke frisse aioli, een romige knoflookmayonaise en een pittige knoflookketchup.
Verse knoflook voor de thuiskok halen wij uit Slootdorp. Voor het gemak in uw eigen keuken heeft Biesheuvel Knoflook de knoflook alvast voor u gehakt. Wij verkopen deze verse knoflook in potjes van 200 gram. Ook hebben wij een variant waarin we al kruiden hebben toegevoegd. Tevens Hebben we heerlijke verse knoflooksauzen. Zo kunt u bij ons terecht voor een heerlijke frisse aioli, een romige knoflookmayonaise en een pittige knoflookketchup.
Schulp Vruchtensappen
Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard. De liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken.
Je proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen. Ontdek in onze Boerenlogische winkel alle smaken!
Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard. De liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken.
Je proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen. Ontdek in onze Boerenlogische winkel alle smaken!
Worstmakerij slagerij Neidhofer
Alle worsten en bijna alle vleeswaren komen uit eigen worstmakerij en slagerij. Diverse producten zijn bij vakwedstrijden onderscheiden. Zo zijn de leverworst, gekookte worst, pepermetworst, achterham & rookworst allen al eens beoordeeld met goud en goud met ster op de nationale slagersvakbeurs!. Wij werken nou samen met Johnnie om nieuwe en spannende smaken te ontwikkelen van onze eigen koeien en varkens.
Alle worsten en bijna alle vleeswaren komen uit eigen worstmakerij en slagerij. Diverse producten zijn bij vakwedstrijden onderscheiden. Zo zijn de leverworst, gekookte worst, pepermetworst, achterham & rookworst allen al eens beoordeeld met goud en goud met ster op de nationale slagersvakbeurs!. Wij werken nou samen met Johnnie om nieuwe en spannende smaken te ontwikkelen van onze eigen koeien en varkens.
Biologische Honing
Onze honing wordt gewonnen aan de kuststrook van Julianadorp.
De imker verkoopt al zijn honing aan ons. Wij zijn heel blij dat wij deze exclusieve honing mogen verkopen!
Wist u bijvoorbeeld dat lokale honing kan helpen tegen hooikoorts?
Tip:
Vervang de suiker in de koffie eens voor een lepeltje honing.
Dit is niet alleen erg lekker maar ook nog eens gezonder.
Onze honing wordt gewonnen aan de kuststrook van Julianadorp.
De imker verkoopt al zijn honing aan ons. Wij zijn heel blij dat wij deze exclusieve honing mogen verkopen!
Wist u bijvoorbeeld dat lokale honing kan helpen tegen hooikoorts?
Tip:
Vervang de suiker in de koffie eens voor een lepeltje honing.
Dit is niet alleen erg lekker maar ook nog eens gezonder.
Specialiteitenbakkerij 't Oude Ambacht
Ons brood halen we bij 't Oude Ambacht vandaan.
Martin wilde altijd al bakker worden. Toen hij 16 jaar was is hij begonnen in een bakkerij in Bergen.
Daar heeft hij het vak geleerd en is zijn passie voor brood ontstaan. Inmiddels heeft Martin een lang gekoesterde droom verwezenlijkt: Een eigen bakkerij waar hij al zijn creativiteit in kwijt kan. Naast dat hij het fantastisch vindt om van bijna niets een lekker brood te bakken, ligt zijn passie ook bij een eerlijk product. Een eerlijk product, aldus Martin, bevat natuurlijke stoffen, geen kunstmatige verbetermiddelen en ondergaat een rustig/langdurig ontwikkelproces. Die kunstmatige verbetermiddelen zijn volgens Martin ook niet nodig als je het brood maar de tijd geeft om een vers brood te worden.
Voor Martin als ondernemer zijn dan ook de volgende punten zeer belangrijk:
een goed product
duurzaamheid
klantgericht
servicegericht
goede prijs
Kortom bakker zijn is zijn werk en hobby; Martin wordt gelukkig van een prachtig eindproduct.
Daarnaast houdt hij van mensen en wordt hij blij als de klanten tevreden zijn over zijn producten en service.
Super trots is hij dan ook dat Martin de enige bakker boven het Noordzeekanaal is, die op deze manier brood maakt.
Ons brood halen we bij 't Oude Ambacht vandaan.
Martin wilde altijd al bakker worden. Toen hij 16 jaar was is hij begonnen in een bakkerij in Bergen.
Daar heeft hij het vak geleerd en is zijn passie voor brood ontstaan. Inmiddels heeft Martin een lang gekoesterde droom verwezenlijkt: Een eigen bakkerij waar hij al zijn creativiteit in kwijt kan. Naast dat hij het fantastisch vindt om van bijna niets een lekker brood te bakken, ligt zijn passie ook bij een eerlijk product. Een eerlijk product, aldus Martin, bevat natuurlijke stoffen, geen kunstmatige verbetermiddelen en ondergaat een rustig/langdurig ontwikkelproces. Die kunstmatige verbetermiddelen zijn volgens Martin ook niet nodig als je het brood maar de tijd geeft om een vers brood te worden.
Voor Martin als ondernemer zijn dan ook de volgende punten zeer belangrijk:
een goed product
duurzaamheid
klantgericht
servicegericht
goede prijs
Kortom bakker zijn is zijn werk en hobby; Martin wordt gelukkig van een prachtig eindproduct.
Daarnaast houdt hij van mensen en wordt hij blij als de klanten tevreden zijn over zijn producten en service.
Super trots is hij dan ook dat Martin de enige bakker boven het Noordzeekanaal is, die op deze manier brood maakt.
Harhout
Bent u opzoek naar een leuke houten plank?
Ook hier voor kunt u bij ons terecht wij hebben ze in verschillende vormen, kleuren en maten. Elke plank wordt gemaakt van rest partijen hout. Hierdoor hebben wij een diversiteit aan houten planken en is geen enkele plank hetzelfde.
De planken zijn geschikt voor het serveren van hapjes, kaas, worst.
ideaal voor uw gezellige avonden!
Bent u opzoek naar een leuke houten plank?
Ook hier voor kunt u bij ons terecht wij hebben ze in verschillende vormen, kleuren en maten. Elke plank wordt gemaakt van rest partijen hout. Hierdoor hebben wij een diversiteit aan houten planken en is geen enkele plank hetzelfde.
De planken zijn geschikt voor het serveren van hapjes, kaas, worst.
ideaal voor uw gezellige avonden!
Sprimfruits ijsjes
Als het zomerseizoen weer begint hebben wij ook ijsjes vol met fruit.
Hoe fijn is het dat je dan fruitijs kunt halen of gelijk kan eten in onze boerderijwinkel. Het is een lekker groot ijsje dat uit 70 tot 90% fruit bestaat: een echt fruitijsje dus! Lactose, gluten & E-nummervrij.
Vergeet niet je koeltas mee te nemen!
Als het zomerseizoen weer begint hebben wij ook ijsjes vol met fruit.
Hoe fijn is het dat je dan fruitijs kunt halen of gelijk kan eten in onze boerderijwinkel. Het is een lekker groot ijsje dat uit 70 tot 90% fruit bestaat: een echt fruitijsje dus! Lactose, gluten & E-nummervrij.
Vergeet niet je koeltas mee te nemen!
Speciaalbieren & biologische wijn
Onze speciaalbieren halen we uit Oudesluis bij Brouwerij De Lepelaar.
Sjaak Brouwt al meer dan 20 jaar bier. En blijft ook steeds nieuwe verassende smaken brouwen. Wij hebben 5 verschillende bieren in ons assortiment, waarvan er 2 wisselen. Dit zijn de bieren dit wij altijd in ons assortiment hebben: Blond, Dubbel en Trippel.
Onze lekkere biologische wijn komt uit Frankrijk. Dit is het enige product wat wij buiten de landsgrenzen halen. Wij zijn op zoek naar een betaalbare biologische wijn uit de streek. Heeft u een tip? We horen het graag!
Onze speciaalbieren halen we uit Oudesluis bij Brouwerij De Lepelaar.
Sjaak Brouwt al meer dan 20 jaar bier. En blijft ook steeds nieuwe verassende smaken brouwen. Wij hebben 5 verschillende bieren in ons assortiment, waarvan er 2 wisselen. Dit zijn de bieren dit wij altijd in ons assortiment hebben: Blond, Dubbel en Trippel.
Onze lekkere biologische wijn komt uit Frankrijk. Dit is het enige product wat wij buiten de landsgrenzen halen. Wij zijn op zoek naar een betaalbare biologische wijn uit de streek. Heeft u een tip? We horen het graag!
Fermento
Molen 't Roode Hert
Fermento is een sociale onderneming met 4 locaties in Alkmaar en omgeving. Zij bieden dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Fermento verkoopt broden, taarten, meelproducten en nog veel meer. Alles biologisch en dat proef je! Naast kruiden en specerijen halen wij koeien-voer omdat dit restproduct afkomstig is van de granen die in de molen gemalen worden. Zemelen en gries bijvoorbeeld.
Molen 't Roode Hert
Fermento is een sociale onderneming met 4 locaties in Alkmaar en omgeving. Zij bieden dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Fermento verkoopt broden, taarten, meelproducten en nog veel meer. Alles biologisch en dat proef je! Naast kruiden en specerijen halen wij koeien-voer omdat dit restproduct afkomstig is van de granen die in de molen gemalen worden. Zemelen en gries bijvoorbeeld.